Disclaimer

Algemeen

Vrouwengezondheid Zuidplas is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 62704443, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website vrouwengezondheidzuidplas.nl

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Vrouwengezondheid Zuidplas streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Vrouwengezondheid Zuidplas aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel ik alles in het werk stel om misbruik te voorkomen, is Vrouwengezondheid Zuidplas niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Vrouwengezondheid Zuidplas heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden te begeleiden naar hormonale balans en te informeren over de bijdrage die de adviezen in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan het behoud van een goede gezondheid en/of het herstel daarvan. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van hormonale balans in relatie tot gezondheid in de breedste zin van het woord.

Vrouwengezondheid Zuidplas kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie.

Aan de berichtgevingen die Vrouwengezondheid Zuidplas publiceert kun je geen rechten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling om ziektes te behandelen.

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen over deze disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: carolinepraktijk@gmail.com