Blog

Period Power

Period Power

Period power is een boek dat ingaat op de verschillende fases van de cyclus en geeft tips en adviezen hoe je daarmee om kunt gaan. De fases worden beschreven als de vier seizoenen, nl: winter, lente, zomer en herfst.

Lees meer
De kracht van een goede ademhaling

De kracht van een goede ademhaling

De ademhaling gaat automatisch, net als de hartslag en de spijsvertering. Een goede ademhaling start vanuit de buik waardoor het middenrif bij de inademing naar beneden gaat richting de buikholte. Bij sporten en hard werken ga je automatisch naar de borstademhaling en gebruik je daarbij vanzelf de hulpademhalingsspieren [in de nek/schouders/tussen de ribben] Voor ontspanning en herstel schakel je naar de buikademhaling. Het kan zijn dat je dit niet automatisch doet en dat kan op den duur klachten geven. Lees hier meer over het belang van een goede ademhaling.

Lees meer
Kinderwens

Kinderwens

Door te weten wat je beter wel en niet kunt eten en – indien nodig – je voedingspatroon aan te passen kun je de kans op een zwangerschap behoorlijk vergroten. Deze 6 adviezen geef ik aan vrouwen die graag zwanger willen worden. Hopelijk helpen ze jou verder!

Lees meer