Bankjes

We worden overspoeld met het nut van sporten en bewegen, dat is inderdaad enorm belangrijk voor de kwaliteit van je leven. Het helpt je om meer in je kracht te staan, zelfverzekerder en met meer levensenergie. Het kan ook sluipenderwijs omslaan naar ‘moeten’ waardoor je op een gegeven moment minder de verbinding met jezelf ervaart. Je afvragen ‘hoe voelt het nu’ is dan een mooi hulpmiddel.
Rennen, vliegen, snel even dit en dan dat en dan ook nog even naar de sportschool hollen….brengt je hormonen niet in balans, daar is meer voor nodig.
Ga eens zitten op dat bankje waar je altijd langs komt als je boodschappen doet, een rondje wandelt of hardloopt. Adem rustig uit en ontspan …en voel de wind langs je neus, je gezicht en voel de regen of de zon of kou…en geniet. De herfst is mijn favoriete jaargetijde, dat heeft denk ik te maken met het LICHT en de kleuren, boswandelingen maken, de ochtend mist, het schrale zonnetje en de kaarsen die weer volop branden. Het is een tijd van omzien naar de zomer vol activiteiten en vooruit kijken naar de winter met meer verteren, ingraven, onderzoeken en nieuwe inspiratie opdoen. Inderdaad de ‘tijd vliegt’ is een veelgehoorde opmerking maar dat vergt dus ook stilstaan [of zitten op een bankje] en je rust pakken.
Wil jij ook je lichaam en geest meer in balans brengen waardoor ook je hormonen automatisch volgen en kun je daar hulp bij gebruiken? Ik luister naar jou en kijk als het ware over je schouder met je mee. Als je denkt dat ik wat voor je kan betekenen neem dan contact op.