Overgangsconsulent Zuidplas/Waddinxveen

Overgangsconsulent en hormoontherapeut. Boek een afspraak in de Zuidplas/ in Waddinxveen

Vrouwengezondheid Zuidplas

Het is mijn passie geworden om vrouwen te inspireren, te motiveren en bewust te maken van een gezonde leefstijl. Ik help je graag bij het maken van andere keuzes zodat je hormonen in balans komen. Je gaat ervaren wat voeding, het aanpassen van je leefstijl en supplementen op maat met je kwaliteit van leven doet. Sinds 2015 ben ik verpleegkundig overgangsconsulent / hormonale disbalans, hormoonfactortrainer en consulent seksuele gezondheid. De eerste jaren werkte ik in mijn praktijk [tot eind 2019] als Care for Women specialiste.
Maak een afspraak in mijn praktijk in de Zuidplas of in Waddinxveen zodat ook jij ontdekt welke natuurlijke oplossingen er zijn om hormonen in balans te brengen.

De afspraak kwam als een warme deken om mij heen te liggen want Caroline begreep mijn klachten volledig en herkende veel van mijn klachten, alleen dat al nam een hoop spanning weg want met de tijd raak je het vertrouwen in je lichaam kwijt. Door een aantal goede en lange gesprekken met Caroline over onder andere aanpassingen in mijn eetpatroon en leefstijl en het innemen van natuurlijke supplementen voor mijn cyclus, ben ik heel erg opgeknapt.

Je problemen met je arts bespreken heeft geen zin. A hij begrijpt niets van hormonen en B ze sturen je van het kasje naar de muur of je krijgt Clodine voorgeschreven, [een bloeddruk verlagend middel, bètablokker en troep! ) of de pil, die de opvliegers moeten verminderen. Na 10 minuten sta je buiten met dezelfde problemen. Zij moeten elke vrouw met overgangsklachten doorverwijzen naar Vrouwengezondheid Zuidplas. Het bespaart je talloze nutteloze artsen bezoekjes. Ik kan het iedereen aanbevelen. M.

Consult hormonale disbalans/ advies op maat

Overgangsconsulent Zuidplas en Waddinxveen. In een consult komen alle gezondheidsklachten aan bod die van invloed zijn op de hormonale balans. De praktijk is laagdrempelig en je kunt er terecht met alle hormoon gerelateerde klachten in elke levensfase. Zoek je hulp bij cyclusklachten of zwangerwens? Heb je last van PMS of de overgang? Bij Vrouwengezondheid Zuidplas kun je een afspraak inboeken. Je krijgt advies en informatie wat je kunt doen om je hormonen in balans te brengen. Kun je hulp gebruiken bij problemen op het gebied van seksualiteit/intimitiet? Ook daarmee kun je bij Vrouwengezondheid Zuidplas terecht!

Hormonale gezondheidsklachten zijn op een natuurlijk manier te verminderen of op te lossen. Elke vrouw is anders en dat vraagt tijd en aandacht. Daarom is een consult van een uur nodig, zodat alle vragen en problemen aan bod kunnen komen. De oplossingen en adviezen zijn voor elke vrouw anders omdat de oorzaken van de hormoon gerelateerde problemen bij elke vrouw verschillend zijn.

Loop niet onnodig door met klachten maar laat je deskundig helpen en adviseren.

N

Vergoeding

Of de consulten deels/geheel vergoed worden is afhankelijk van de polis en welke zorgverzekering je hebt. Mijn advies is om de factuur altijd in te sturen.

Prijzen consult Vrouwengezondheid Zuidplas/ Waddinxveen

 

Dorpsstraat 58
Zevenhuizen, Nederland 2761AE
Nederland
Telefoon: 0657344406
E-mail: c.d.zwanenburg@gmail.com
URL: https://vrouwengezondheidzuidplas.nl/
Btw-nummer: NL001153406B68
Fiscaal nummer: NL001153406B68
Kamer-van-Koophandelnummer: 62704443
Maandag9:00 AM - 5:00 PM
Dinsdag9:00 AM - 5:00 PM
Woensdag9:00 AM - 5:00 PM
Donderdag9:00 AM - 5:00 PM
Vrijdag9:00 AM - 5:00 PM
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Toen was bij mij de maat vol en heb ik een afspraak gemaakt bij Caroline van Vrouwengezondheid Zuidplas. Een verademing! Zij luisterde, zag mij als mens i.p.v. een baarmoeder. Doordat ze de tijd nam te luisteren naar mijn verhaal kon ze aan de slag met mij als mens. Met eenvoudige handvatten zoals het aanpassen van mijn voedingspatroon en het slikken van een paar supplementen werd ik weer snel de energieke Inge die ik was!”

Want niemand verdient het om zich zo rot te voelen, zo neerslachtig en down! Ik voel mij nu compleet het tegenovergestelde! Ik hoop echt dat de dames die zich ook zo rot voelen met PMS ook echt niet aan de pil gaan en eerst deze methode gaan proberen. Je moet zelf wel echt het roer omgooien maar dat wil je toch echt wel als je je zo rot voelt! Daarom wilde ik je bedanken voor alles! Al was ik niet naar je toegekomen was ik zeker weten nog steeds daar waar ik was!”.

Overgangsconsult Zuidplas/Waddinxveen

Je kunt gebruik maken van dit formulier om contact met mij op te nemen of om een afspraak te plannen in de Zuidplas/in Waddinxveen.

15 + 12 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.